IF Brommapojkarna 3

Referat: Rotebro IS FF 1 - IF Brommapojkarna 3

Hej!
Storseger på bortaplan mot serieledande Rotebro.
De tog ledningen på en frisparkskanon i inledningen där Ambjörn nu lärt sig att han måste täcka det hörn som muren inte täcker. Sedan kom vår urladdning - Wille nickade elegant 1-1 på hörna, Aiman sprintade ifrån Rotebroförsvaret och rullade in 2-1. Filip rullade frispelad in 3-1 och tyckte inte att det räckte så han rullade även in 4-1 på en vacker frispelning från Mattias. Det var inte nog med det utan José sköt in 5-1 i bortre hörnet innan domaren blåste av halvleken. Vi spelade med bra press och nu gjorde vi också mål på alla chanser vi fick (nåja, ett par chanser missade vi...) - skotträningen i torsdags hade gett resultat!
I andra halvlek sköt Robbie in 6-1 via en Rotebrospelare innan han fick sin andra varning och matchen blev mer av ett ställningskrig fram till slutsignalen.
Stort beröm till alla för en fin insats, som vanligt hade vi ett utmärkt försvar och då vi sätter våra chanser är vi svårslagna.